Byggconstruct ute i finvädret!

Jag körde en av de tre båtarna och hade med mig Anders, Alexander och Adel! Det var helt underbart fint väder så vi visste att det skulle krävas hårt jobb för att locka fisken till hugg! MaPa Patrik var arrangör och Johan Danielsson var också med som hjälpguide.

Första timmen så har vi bara ett par små nafs i grejerna och det är bara i Patriks båt de hittar ett par huggvilliga gäddor! Strax innan lunch så drar Anders till med en fin 83cm och Alexander vill inte vara sämre han heller så han plockar en på 84cm innan vi drar iväg till lunch stället.

Otroligt god gryta på entrecote och miljön med det kristallklara vattnet kunde inte varit bättre! Efter lunch styr vi iväg till nya ställen där vi har bra med kontakter men återigen svårt att kroka dem! Vi kämpar på ända in i kaklet och när vi kommer iland så har vi de två längsta gäddorna för dagen! Snyggt gänget!

/Hasse