Suomeksi

Tervetuloa Donningfishingiin, oppaaseesi Ahvenanmaan kalastuksessa! Nimeni on Hans ”Hasse” Donning, ja omistan yrityksen ja toimin pääoppaana kalastusretkillämme. Odotan innolla mahtavaa kalastuskokemusta ja rentoja päiviä merellä upeassa Ahvenanmaan saaristossa yhdessä sinun, ystäviesi ja perheesi kanssa.

Koska en ole niin hyvä suomessa, olen saanut googlen avun kirjoittamiseen. Tiedän vähän, mutta haluaisin tietää enemmän 🙂 Puhun kuitenkin sujuvasti englantia ja ruotsia ja saan yleensä itseni ymmärretyksi suomeksi, vaikka välillä tulee hauskoja väärinkäsityksiä…

Teksti kirjassa johtuu tekoälyn luomasta kuvasta 😉

Ahvenanmaan kalastus on yleisesti ottaen erittäin hyvää, erityisesti saaliiden lukumäärän suhteen, mutta joka vuosi saamme myös todella isoja kaloja. Kalastuskohteinamme ovat pääasiassa hauet, ja keskimäärin saamme noin 20 haukea yhden kokonaisen kalastuspäivän aikana. Toisinaan saalis voi olla vähäisempi tai suurempi, riippuen taidoista, onnesta ja olosuhteista. Lisäksi meillä on upeaa meritaimenen kalastusta, ja ahvenen kalastus saattaa joskus olla hurjaa suurten saalismäärien ja valtavien kalojen (tähän asti suurin veneessäni saatu ahven on painanut 2,1 kiloa ja ollut 54 senttimetriä pitkä) kanssa. Voit varata 4 tunnin (puolipäivän) tai 7 tunnin (koko päivän) retken. Yleensä aloitamme klo 9 tai 10 aamulla. Voit aina pyytää eri aikoja tarpeidesi ja sääolosuhteiden mukaan.

Luke muiden vieraiden arvosteluja meistä

Kysymykset ja varauskyselyt voi lähettää osoitteeseen:

Sähköposti: hasse@donningfishing.com Messenger: @donningfishing

Tai voit soittaa numeroon +358 4573613353.

Vuodenajasta riippuen voin järjestää myös ruokailua ja majoitusta! Mikäli olette ryhmä, voimme järjestää useampia veneitä ja oppaita. Järjestämme ruokailua ja välipaloja juomineen toiveidenne ja tarpeidenne mukaan.

On yleistä juhlistaa erilaisia syntymäpäiviä tai muita merkittäviä tapahtumia opastetulla kierroksella! Osta lahjakortti ja anna se jollekin juhlivan pyöreitä vuosia täyttävälle, merkkipäiviä viettävälle tai ansaitsevalle henkilölle! Lahjakortit ovat saatavilla alkaen 150 € yhdelle henkilölle puolipäiväiselle opastukselle veneessä, ja ne ulottuvat aina koko päivän koko veneelle täydellisellä miehistöllä (veneessäni on enintään 6 henkilöä, mutta voin järjestää tarvittaessa useampia veneitä).

Neljäkymmentä centi ahven ja myös onnelinen kalastusopas!