Ny båt beställd! UMS 655 Fishing!

Idag skrev UMSboats Finland och Donningfishing AB avtal om en ny båt till firman! Vi har förhandlat och gjort lite specialdesign så att det ska bli en så bra guidebåt det bara går att få!

Båten är en UMS 655 Fishing där det bakre kastdäcket är förstorat över motorbrunnen då motorn en Mercury 175ProXS sätts på en 12″ hydraulisk jack plate. Vinner mera däcksutrymme, bättre bränsleekonomi och kan hissa upp motorn rejält när man fiskar grunda områden! Dessutom har jag valt att sätta den något större vindrutan från 655DC på båten för att garantera att förare och passagerare håller sig torra även i grövre sjö.

Här är DC modellen med den lite större vindrutan som kommer med på den nya båten!

Jag har en hel del rolig elektronik på G till nyinköpet men jag väntar tills jag godkänt offerterna innan jag berättar vad jag tänkt utrusta båten med 😀

Båten byggs med start nästa vecka i Ukraina och ska levereras till UMS Finland i början av mars. Där installeras elektronik samt motor innan jag förhoppningsvis har båten i min ägo innan början av april om pusselbitarna faller på plats i rätt takt!

Här kan ni se hamnen.se testa samma skrov men i 655DC versionen!

Min härliga Starweld 19DC ska få en ny ägare så småningom. Jag har ett par intressenter sedan gammalt som har första tjing på att köpa loss den men om ingen av dem köper så kommer den ut på öppna marknaden strax efter sportlovet!

Ser fram mot öppet vatten och få guida alla fina kunder i en ny fräsch båt!

//Hasse