Hela paketet för Robins svensexa!

Robin Förbom ska till att gifta sig i sommar. För ett par lördagar sedan så kom Robin i följe med Fredrik, Johannes, Johan, Fredrik, Markus, Anders, Erik, Niclas, Ludvig och Kim. Robin iklädd en somrig klänning sattes i en flytring och kopplades bakom min båt. Vi drog ut i viken och med mig hade jag Patrik Ekblom och Dennis Palin som hjälpguider. Vi gjorde alla vårt bästa för att göra svall o köra så att Robin skulle fara i vattnet men det enda vi lyckades med var att hans fina keps flög av.

Kim “gäddviskaren med dagens första, han viskade upp ytterligare 4st!

Det var beställt en halvdag fiske med middag och bastu och bad. Vi drog på fisket först och det tog inte särskilt länge innan de första gäddorna trillade in i Patriks båt. I min o Dennis krävdes lite mer tid o nötande men vi hittade alla på fisk. Stämningen var härligt snacking men med glirningar åt alla håll o kanter. När vi glider in i en vik där Patriks båt står o fiskar så hoppar plötsligt Johannes och Robin i vattnet och simmar till vår båt för ett litet vätskestopp 🙂

4 timmar flyger iväg när man fiskar och när det är dags för att samlas så har Niclas i Dennis båt dragit dagens största på 82cm. Totalt drog vi ca. 20 gäddor och de flesta valde att bita över olika skeddrag eller småjerkbaits.

Efter fisket var det bad o bastu som gällde. Vädret var helt underbart och ingen valde att hoppa i den 39 gradiga jacuzzin utan nöjde sig med att hänga i poolen och på pooldäcket. Den ena efter den andra uppgiften betades av av Robin och han hade med sig några “lugna” ledare som ledsagade honom genom dagen.

Gänget i högform!

Vid 18.30-tiden hade jag grillen varm och gänget gick ömsom rullade ner till båthuset för dagens middag. Jag hade grillat på lite marinerad nötytterfile med stekt vitlökspotatis och lite klassisk Bearnaisesås. Maten gick in i ett huj och det hann bli lite dunka dunka från Boomboxen till kaffet innan taxibilarna tog dem vidare till den hyrda stugan.

Stort tack till hela gänget, speciellt Fredrik som höll ihop gänget på ett föredömligt sätt och såg till att allt var snyggt o städat överallt de dragit fram 🙂

Lycka o välgång till er alla men lite extra till Robin!

//Hasse