Heldag på sjön med WH Group

I lördags hade Patrik på MaPa återigen anlitat mig som hjälpguide. Denna gång var det företaget WH Group som var på Åland med en grupp på 35 personer för konferens. 11 av deltagarna valde att tillbringa lördagen med att fiska! Vi drog iväg tillsammans vid 10-tiden och redan på första stoppet kom det fisk i båda båtarna. Vad vi i min båt inte visste var att Tomas redan då drog dagens största på sitt tredje kast i den andra båten.

I min båt fiskade Peter, Martin och Johan, alla tre var ovana fiskare men redan inom en halvtimme sitter tekniken och dragen flyger all världens väg i utkasten! Dagen bjöd på fantastisk väder och alla verkligen njöt i finvädret.

Fisket gick i vågor, ibland rejält med hugg och sedan längre perioder med trögt fiske. Vi lyckdes i alla fall riktigt bra då vi innan dagen var slut hade landat hela 29 gäddor i min båt och 26 i Patriks med en topp på över 80cm i Patriks båt!

Hoppas lördagkvällen var minst lika bra och rolig som fredagskvällen för gänget!

//Hasse