Kent och Björn Bertholdsson njuter av fisket!

Positiv energi, så kan man kort sammanfatta Kent och Björn! Sällan har jag haft så positiva gäster, redan när de hoppade i båten på morgonen så kände jag att detta skulle bli en bra dag!

Vädret var kanon redan tidigt på morgonen och vi styr ut mot ett fiskeområde som hållit fin fisk de senaste gångerna jag fiskat där. Vi börjar fiska på 5 meters djup och min plan är att sakta fiska oss inåt tills vi hittar aktiv fisk. Det krävdes inte mycket letande utan de första gäddorna bärgades inom 15 minuters fiske. Varje fisk uppskattas högt och det är tydlig tävling mellan far o son då det jublas när man får en eller skrattas när den andra missar ett hugg 😀

Fisket är sådär lagom pilligt och gäddorna vill gärna ha lite vevstopp innan de smäller på i full fart! Kent plockar dagens två största där en är över 5kgs strecket och den näst största strax under. Antalsmässigt så landar de ganska lika och jag räknar ihop 31 gäddor för dagen när vi styr tillbaka mot stugan.

Tusen tack killar det var helt underbart att få hänga med er en hel dag!

//Hasse