All-inclusive för DAX

För andra året i rad så gästades jag av DAX Trading för en personalfest med fiskeguidning, middag och dessutom utökat med bastu, jacuzzi, swimmingpool och loungehäng.

Efter att ha byggt under dryga två år så kunde vi nu för första gången erbjuda bastubad och poolhäng! Det var tight med många långa kvällstimmar av arbete och en tight deadline för plåtslagaren men bastun invigdes på fredagen och under lördagen kom DAX på besök!

Jocke var glödhet direkt från start!

Vi samlades nere vid mitt båthus lite före kl. 15 och svidade om till fiskekläder innan vi drog iväg mot första stoppet. Gänget bestod av Kristoffer, Jocke, David, Albin, Tommy och Fredrik. Efter en längre transport så drog fisket igång med rekord fart då jag knappt tror att alla hade hunnit blöta dragen innan Jocke drar till med en riktigt fin gädda på 90cm och 4,46kg. Vi får bra mycket hugg och följare de kommande 30 minuterna och har hunnit landa 8 fisk innan vi vet ordet av. Kristoffer krokar också en lite finare på 83cm (3,77kg) men efter två timmar så är Jocke fortfarande i ledning.

Kristoffer skördade med sin Pig Shad!

Hetast fiskare är Jocke och Kristoffer som håller jämnt antal ända fram till slutet, de fiskar med en liten firetiger Peto respetkive en Pig Shad i grön/gul kostym. När det återstår 30 minuter säger jag att nu åker vi till ett storgäddställe, kan vara trögt men man kan bli belönad. Det är lite djupare här så vi blyar ner en del beten medan andra byter bete helt. David byter till en vit rosa Big Bandit Shad med en jiggskalle. Första kastet drar han iväg precis mot en av mina markeringar på ekolodet och han hinner inte med mer än ett par vevtag innan kvällens största gädda är ett faktum. Jocke får se sig snuvad på pokalen med ynka 300g då deras gäddor båda är 90cm och Davids är 4,76kg.

David dängde till med vinnargäddan på 90cm och 4,76kg

Väl iland så har Kicki startat grillen och fixat i ordning potatisgratäng och Musta-Pekka sås. Medan jag börjar grilla så mumsar grabbarna på ett stort fat med chips, smetana och rom som stod färdigt i båthuset och väntade på oss. Nötyttern från HK har marinerats bra och går snabbt att grilla så inom kort sitter alla sex runt bordet och mumsar middag!

Även Albin levererade fingäddor!

Efter någon drink och lite eftersnack så traskar vi upp till den väntade bastun och badet! Gänget simmar, bubblar, bastar och hänger innan klockan närmar sig 22 och taxin ska komma. Mycket imponerande så har de plockat och städat föredömligt när jag kommer ut för att säga hej då! Finns inte en burk eller något skräp, pooltaket är fördraget och locket till Jacuzzin är på plats! Snyggt!

Jag hörde lite om fortsatta planer för kvällen och tänker att det lät roligt! Tack alla för en superhärlig kväll med bra fiske och skönt häng! Välkomna åter!

/Hasse