Vi drar största igen!

Återigen trebåtsguidning, denna dag med Johan Danielsson och David Ståhlman som guider, MaPa var arrangör! Lika fint väder även denna dag men det verkade som gäddorna vaknat till liv lite grann och vi hittade temperaturer ända upp till 18 grader i innervikarna!!! Det var ett blandat gäng från kompisar till arbetskamrater alla med någon anknytning till Mikael Lundberg.

Mitt gäng bestod denna dag av Ronny, Jari och Daniel! Vi sätter mallen för förmiddagen nästan direkt då vi har hugg o följare i princip på första kasten. Så där håller det på i över två timmar innan jag var tvungen att dra iväg lite kast o kroka på en gädda 🙂 Ibland är det bra att guiden visar att det finns fisk. Det fungerade denna gång och vi kom igång riktigt bra! Jari vevar in sin Westin swim och en bautastor gädda gör en rusning mot draget men missar sitt hugg! Såg ut att vara en bra bit över 100+ I samma ögonblick som vi alla drar efter andan över den stora fisken så smäller det på Ronnys spö! Han drar en fin på 92cm som skulle sig slå alla andras denna dag!

Efter ännu en god lunch ute i den fina skärgården så fiskar vi vidare ett par timmar och hittar stundtals massvis med fisk! De är dock ena riktiga luringar till att hugga försiktigt! Jari lyckas mitt i allt dra till med en 84cm på i princip 0 lina. Den hugger strax innan han ska lyfta betet och det blir en tuff fight!

Vi kämpar ihop 7 gäddor denna varma sommardag i maj, bra jobbat gänget!

/Hasse