Eftermiddagsbonanza för Onninen

Makalöst fiske i tisdags eftermiddag då Onninen hade bjudit in till en eftermiddag med fiske och fika. Återigen var det MaPafishingteam som höll i trådarna och förutom Patrik och undertecknad så var även David Stålman med som guide. Första timmen hade vi lite segare fiske än vad det varit senaste veckan, vi hade mest följare och några enstaka hugg. Carsten i min båt fiskade med sitt egna spinnspö med multirulle som var klassat för abborrfiske. När jag frågar om han vill testa ett lite mindre Atom i skrikig röd färg så svarar han rätt 😉 det var definitivt draget för dagen! Efter fem gäddor av modell mindre gör vi en förflyttning som verkligen levererade! I princip direkt vi stannade båten började det smälla både till höger och vänster. Jag hade fullt upp med att håva, räkna och kroka av ända fram till fikat. Då hade vi 20 gäddor och Carsten hade själv plockat 11 av dem på Atomdraget. Carsten fortsätter efter fikat med hugg på första kastet. Innan klockan var 16.15 så har vi i min båt krokat av inte mindre än 36st gäddor med en topp på 3,2kg och de fem längsta 84, 80, 79, 78, 76 totalt 397cm! Extremt bra fiskat!

Leave a Reply